"Αληθινές Αξιολογήσεις από Πελάτες Μας που συνεχίζουν και επιλεγούν εμάς" 


ΜΑΡΙΚΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

"Το στουντιο Pilates Pavlidi είναι το διαμάντι  της Γλυφάδας. Προσωπικά έχω περάσει από πολλά στούντιο πιλάτες, αλλά αυτό που βρήκα εδώ, είναι ξεχωριστό. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χώρος, προσωπικό διαλεγμένο ένας προς έναν με πολλή γνώση και αγάπη γι'αυτό που κάνουν, εστιασμός στην λεπτομέρεια πάνω σε κάθε άτομο ξεχωριστά και εναλλαγή των ασκήσεων έτσι ώστε να μην βαριέσαι ποτέ και να προχωράς και να κατακτάς νέες κορυφές κάθε μέρα. Η Κατερίνα, η πιο αφοσιωμένη δασκάλα που έχω συναντήσει έως τώρα, γι'αυτό και έρχομαι και απο μακριά για να κάνω μάθημα μαζι της. Επίσης έχουν ένα πολύ ωραίο app για να κλείνεις μαθήματα που σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Για όλους αυτούς τους λόγους αγαπάω αυτό το χώρο κ παραμένω ταγμένη εδώ. "

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΚΜΗ

"ΠΟΝΑΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΣΑΣ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!"

ΙΟΥΛΙΑ ΜΑΡΤΑΚΗ

"ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΣΤΑΜΆΤΗΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΡΉΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΈΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ. ΠΛΕΟΝ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΣΟ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ"

ΧΑΡΑ ΜΑΣΙΑΚΟΥ


"ΠΡΙΝ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ PILATES!! ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ''ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ". Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!! ."

ΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ


"ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ"

ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


"ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ... Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!"

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ


"ΕΚΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ"

ΜΙΜΗ ΜΟΥΝΔΡΟΥ


"ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ"